Canon Pixma MG6150 printer

Bekijk de cartridges snel op www.go4int.nl

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte

Specificaties Canon Pixma MG6150 multifunctional inktjet printer.

Hoogwaardige All-in-One met Wi-Fi-functionaliteit en Intelligent Touch System biedt prints van fotolabkwaliteit. Een aparte inkttank voor grijs garandeert superieure prints in grijswaarden én kleur.

Kenmerken:

 • Intelligent Touch System met oplichtende toetsen
 • 6 inkttanks met grijs
 • 9600 dpi, 1 pl; 10 x 15 cm-foto in 20 seconden
 • Full HD Movie Print
 • ISO ESAT-snelheid van 12,5/9,3 ipm (zwart/wit en kleur)
 • Ethernet en Wi-Fi
 • Auto Duplex, direct printen op CD/DVD
 • Scanner van 4800 dpi
 • ChromaLife100+

Hoogstaande printkwaliteit in grijswaarden en kleur binnen handbereik.

Snel printen met superieure kwaliteit.
Canons FINE-technologie, met inktdruppels van 1 pl, biedt een printresolutie van 9600 x 2400 dpi voor uiterst gedetailleerde kleurenfoto's en zwart/wit foto's zonder korrels. Schitterende foto's van 10 x 15 cm worden geprint in circa 20 seconden. De PIXMA MG6150 biedt ISO ESAT-snelheden van 12,5 ipm voor zwart/wit documenten en 9,3 ipm voor kleur.

Snelle en eenvoudige navigatie
Voor de ultieme gebruikerservaring biedt het nieuwe Intelligent Touch System van Canon een intuïtieve en eenvoudig te volgen bediening via oplichtende toetsen in het touchpaneel. Dit paneel is geïntegreerd in de stijlvolle PIXMA-behuizing en heeft een TFT-scherm van 7,5 cm.

Full HD Movie Print
Met Canon Full HD Movie Print leg je (film)herinneringen vast op mooie prints die je gemaakt hebt met je digitale Canon-camera. Je speelt de film af met de Full HD Movie Print-software en zet het beeld stil om het frame of de frames te nemen die je wilt printen. Met geavanceerde Canon-technologieën kun je de afbeelding verbeteren en zo krijg je fotokwaliteit die je van een film nooit voor mogelijk had gehouden.

6 gescheiden inkttanks
Dankzij zes Single inkttanks hoef je alleen de inktcartridge te vervangen die op is. De afzonderlijke grijze inkt staat garant voor neutrale zwart/wit prints van professionele kwaliteit, maar zorgt ook voor verbeterde toongradaties in kleurenprints.

Deel je PIXMA
De PIXMA MG6150 is ideaal om te delen met anderen. Eenvoudige aansluiting op een bekabeld of draadloos netwerk.

Geavanceerde materiaalverwerking
Met dubbele papierinvoer kun je gelijktijdig verschillende papiersoorten plaatsen en kun je ook direct printen op compatibele DVD's, Blu-ray® -schijven enCD's. Met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen kun je documenten eenvoudig op beide zijden van het papier printen.

Intelligente software
Met Easy-WebPrint EX kun je eenvoudig informatie van meerdere webpagina's halen en samenvoegen. Met Auto Photo Fix II kun je foto's optimaliseren met correcties zoals rode-ogen-correctie. Met Easy-PhotoPrint EX kun je eenvoudig lay-outs gebruiken om foto's en kalenders te printen. Dit programma heeft ook een Flickr® -zoekfunctie om geschikte foto's te zoeken die publiekelijk beschikbaar zijn.

CREATIVE PARK PREMIUM is een online service waarmee je foto's en afbeeldingen van internationaal bekende fotografen en artiesten kunt downloaden en zo professioneel uitziende prints, wenskaarten en dergelijke kunt maken. Toegang is alleen beschikbaar wanneer er originele Canon-inkt geplaatst is.

Prachtige, duurzame foto's
ChromaLife100+ levert prachtige, duurzame foto's. Bij gebruik van de PIXMA MG6150 met originele Canon-inkt en Canon-fotopapier blijven herinneringen een leven lang behouden.